Ο ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΣΚΟΡΕΡ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ, ΑΓΓΕΛΟΣ ΧΑΝΤΙ, ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ

AΦΙΕΡΩΣΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ


Με τα …φτερά του Άγγελου Χαντί πέταξε στην Λάρισα ο Εργοτέλης πετυχαίνοντας μια μεγάλη νίκη την οποία πολλοί χαρακτήρισαν νίκη-ανόδου. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο ματς της Δευτέρας, καθώς με το γκολ που πέτυχε (το πρώτο του φέτος και το δεύτερο μετά το γκολ που είχε σημειώσει πέρυσι στο παιχνίδι του Καυταντζογλείου με την Δόξα στο ισόπαλο 1-1) χάρισε στην ομάδα του την δεύτερη φετινή εκτός έδρας νίκη.

Ο Άγγελος Χαντί μίλησε στο ergotelis.gr για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα, το νικηφόρο αποτέλεσμα και την σπουδαιότητα του τέρματος που σημείωσε.

Για το παιχνίδι με τη Λάρισα ο σκόρερ του Εργοτέλη είπε ότι: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα που διαθέτει πολύ κόσμο. Ήταν ένας αμφίρροπος αγώνας και φαινόταν ότι όποια ομάδα σκοράρει θα πάρει και τους τρεις βαθμούς της νίκης. Καταφέραμε να βάλουμε το γκολ και να πάρουμε μια σπουδαία νίκη, η οποία μας βοηθάει τόσο βαθμολογικά, όσο και ψυχολογικά ενόψει της δύσκολης συνέχειας».



Αφιερωμένο στον Απόστολο



Για το γκολ που σημείωσε είπε ότι το αφιερώνει στον Απόστολο Παπουτσάκη στους συμπαίκτες του και στο τεχνικό τιμ.

«Το σημαντικό είναι που καταφέραμε να κερδίσουμε. Με τη Λάρισα σκόραρα εγώ, αύριο θα σημειώσει το γκολ κάποιος άλλος. Σημασία έχει να βάζουμε όλοι ένα λιθαράκι ώστε η ομάδα στο τέλος να καταφέρει να πετύχει τους στόχους της. Ψυχολογικά είναι σημαντικό για εμένα το γκολ που έβαλα, το οποίο θα μου δώσει μεγαλύτερη ώθηση στη συνέχεια ώστε να σημειώσω ακόμα περισσότερα τέρματα και να βοηθήσω την ομάδα να κερδίζει. Σε αρκετά παιχνίδια είχα την δυνατότητα να σκοράρω, ωστόσο σε αρκετές περιπτώσεις δεν είχα την τύχη με το μέρος μου. Το γκολ το αφιερώνω στους συμπαίκτες μου, στο τεχνικό επιτελείο και στον αείμνηστο πρόεδρο του Εργοτέλη, τον Απόστολο Παπουτσάκη. Σε κάθε παιχνίδι παίζουμε και για εκείνον».

Για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα ο Άγγελος Χαντί δήλωσε: «Πιστεύω ότι η πορεία μας μέχρι σήμερα είναι καλή. Ο δρόμος που έχουμε να διανύσουμε μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος είναι μεγάλος. Είμαστε μια οικογένεια και θεωρώ ότι στο τέλος του δρόμου θα σφίξουμε τις γροθιές μας από ικανοποίηση και θα κάνουμε περήφανους και πάλι τους φιλάθλους του Εργοτέλη. Τους θέλουμε στο γήπεδο, ζητάμε την στήριξη τους και εμείς θα τους ανταποδώσουμε με νίκες και θέαμα».