ΠΑΤΡΙΣ :: Κρήτη :: Τοπικά Νέα :: Εμφάνιση άρθρου
Τοπικά Νέα Συνεντεύξεις Στήλες Προεκτάσεις Έρευνες
Περιεχόμενα
 Κρήτη
 Ελλάδα/Κόσμος
 Αθλητισμός
 Πολιτισμός & Διασκέδαση
 Επιστήμη & Τεχνολογία
 Εκπαίδευση
 Οικονομία
 Ύπαιθρος
 Προεκτάσεις
 Πληροφορίες
 Υπηρεσίες
 Αφιερώματα
 Ιστορίες με... ουρά
Ψηφοφορία
Ποια είναι η κυριότερη αιτία για την πτώση του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου και την «εξαφάνιση» του από τις επαγγελματικές κατηγορίες;
Η κακή διαχείριση από πλευράς διοικήσεων των ΠΑΕ και η μη αξιοποίηση των ταλέντων των ομάδων.
Η γενικότερη οικονομική κρίση
Η έλλειψη στήριξης από την τοπική κοινωνία
Η ανεπάρκεια ποδοσφαιρικού δυναμικού σε επίπεδο παικτών, προπονητών και παραγόντων.


Πρόγραμμα επιβράβευσης από την ANEK LINES
ANEK SMART BONUS

Η ΑΝΕΚ LINES δημιούργησε το ΑΝΕΚ Smart Bonus Program, ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα επιβράβευσης επιβατών, που προσφέρει εκπτώσεις, δωρεάν εισιτήρια και αποκλειστικά προνόμια στα Μέλη του. Η ΑΝΕΚ ανταμείβει με το Smart Bonus Program, όλους όσοι επιλέγουν να ταξιδεύουν με τα πλοία του στόλου της σε Κρήτη, Αδριατική, Αν. Αιγαίο, Κυκλάδες, Δωδεκάνησα.
Το ΑΝΕΚ Smart Bonus Program βρίσκεται σε λειτουργία εδώ και λίγες ημέρες και είναι μοναδικά σχεδιασμένο για να δίνει τη δυνατότητα στον επιβάτη να συλλέγει πόντους από τις αγορές των εισιτηρίων αλλά και από την κατανάλωση εν πλω στα καφέ και στα εστιατόρια όλων των πλοίων του στόλου, κερδίζοντας 1 πόντο για κάθε 1 € που ξοδεύει.
Το μεγάλο πλεονέκτημα του ANEK Smart Bonus Program, είναι ότι ο επιβάτης μόλις συμπληρώσει 200 πόντους, έχει το δικαίωμα να τους εξαργυρώσει με έκπτωση από το επόμενο κιόλας ταξίδι του. Η αναλογία είναι 1 ευρώ για κάθε 6 πόντους.
Ανάλογα με τους πόντους που συλλέγει ο επιβάτης, το ANEK Smart Bonus Program συνεχίζει να τον επιβραβεύει, αναβαθμίζοντας την κάρτα του από ANEK Smart Friends σε ANEK Smart Silver (500 πόντοι) ή ANEK Smart Gold (2.500 πόντοι) δίνοντάς του τη δυνατότητα να απολαύσει ακόμα περισσότερα προνόμια και εκπτώσεις που μπορούν να φτάσουν μέχρι και το 100% της αξίας του εισιτηρίου για το επόμενο ταξίδι του.
Το μόνο που απαιτείται για τη συμμετοχή στο ANEK Smart Bonus Program είναι η συμπλήρωση αίτησης εγγραφής, που οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν στα Πλοία και στα Κεντρικά Πρακτορεία της ΑΝΕΚ LINES ή στην ιστοσελίδα www.aneksmart.gr, αποκτώντας bonus on line εγγραφής 120 πόντους.
Σημείωση
Με την έναρξη του προγράμματος ΑΝΕΚ Smart Bonus στις 19/07/2012, καταργείται η προσφορά των 8 + 1 εισιτηρίων. Οι κάτοχοι των 8 έγκυρων αποκομμάτων μπορούν:
- Είτε να ανταλλάξουν τα 8 αποκόμματα με 1 δωρεάν εισιτήριο έως και τις 19/8/2012
- Είτε να πιστώσουν τα αποκόμματα τους σε αντίστοιχους πόντους εφόσον γίνουν μέλη του ANEK Smart Bonus Program.

Στατιστικά Άρθρου
Αρθογράφος:
Πατρίς

Ημερομηνία δημοσίευσης:
4/8/2012

Εκτύπωσε Άρθρου
Εκτύπωση Άρθρου

Αποστολή με email
Αποστολή με email

Προσθήκη στα bookmarks
Προσθήκη στ' Αγαπημένα

ΕλαχιστοποίησηΑναζήτηση
Αναζήτηση στις ειδήσεις του patris.gr


Πνευματικά Δικαιώματα 1998 - 2002 © Εκδόσεις Α. Μυκωνιάτη Α.Ε.Αναφορά Προβλήματος | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία | Ταυτότητα
Developed by WISE Advanced Solutions