Με 10ʼ καθυστέρηση ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο χθες στον Ταύρο. Αιτία το... ντου των γηπεδούχων στον διαιτητή της αναμέτρησης Γκριτζέπη του οποίου τα σφυρίγματα προφανώς δεν τους άρεσαν. Ευτυχώς οι διαμαρτυρίες δεν πήραν έκταση και το ματς συνεχίστηκε κανονικά και φυσικά ο ΠΑΟ Ρουφ κινδυνεύει με τιμωρία αφού όλα αυτά αναφέρονται στο Φ.Α.

Στα αποδυτήρια του Ρούβα το κλίμα ήταν πανηγυρικό με τον Γιάννη Ταουσιάνη να απονέμει τα εύσημα στους παίκτες του: “Συγχαρητήρια στα παιδιά. Πετύχαμε μια σπουδαία νίκη με όλους τους οιωνούς σε βάρος μας. Προερχόμασταν από ήττα, παίξαμε για 75ʼ με παίκτη λιγότερο και κάναμε μεγάλη προσπάθεια στο ματς της Τετάρτης ενώ ο αντίπαλος μας είχε ρεπό. Παρʼ όλα αυτά οι παίκτες μας άντεξαν και έδειξαν ότι είναι παλικάρια. Κερδίσαμε δίκαια και θα μπορούσε το σκορ να είναι μεγαλύτερο αν δεν χάναμε πολλές ευκαιρίες. Πανηγυρίζουμε σήμερα αλλά από αύριο κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι” είπε ο Ηρακλειώτης προπονητής.

Ο Ρούβας θέλει πλέον ένα βαθμό για την παραμονή αλλά αν κερδίσει τον Αστέρα Μαγούλας βάζει υποψηφιότητα και για τα μπαράζ ανόδου καθώς ίσως να του αρκεί μια ισοπαλία στην Καλαμάτα στο φινάλε για να πετύχει αυτόν τον στόχο.

• Στον Ταύρο βρέθηκαν και περίπου 40-50 φίλαθλοι του Ρούβα τους οποίους ευχαρίστησε η διοίκηση ενώ “παρών” ήταν και ο πρόεδρος της ομάδας κ. Αναστασάκης ο οποίος δεν αποκλείεται να δώσει έξτρα πριμ για τη νίκη.