Φιέστα είχε οργανωθεί χθες στο «Ατλαντίς» για την παρουσίαση του νέου αεροδρομίου Καστελλίου. Μάλιστα είχαν γίνει και τόσες προσκλήσεις σε τοπικούς παράγοντες, επιχειρηματίες, δημάρχους και άλλους που η αίθουσα απεδείχθη πολύ μικρή για να τους χωρέσει. Τόσο μικρή ώστε αρκετοί δημοσιογράφοι-για τους οποίους γινόταν φυσικά η συνέντευξη-να είναι για μεγάλο διάστημα όρθιοι!

*Είναι δε χαρακτηριστικό ότι ορισμένοι από το ακροατήριο έδειξαν και την ενόχλησή τους όταν οι δημοσιογράφοι έκαναν επίμονες ερωτήσεις, δηλαδή απλώς έκαναν τη δουλειά τους...

*το περίεργο είναι ότι ακόμη και ο Χρ.Βερελής έδειχνε ενοχλημένος από ορισμένες ερωτήσεις δημοσιογράφων και απαντούσε με τόνο ειρωνικό.

*Εκείνοι που έλαμψαν διά της απουσίας τους ήταν οι βουλευτές του Ηρακλείου. Δεν πήραν πρόσκληση; Ήταν εσκεμμένη η απουσία τους για κάποιο λόγο; Δεν διευκρινίστηκε.

*Ο μόνος βουλευτής που ήταν παρών ήταν ο Μάνος Φραγκιαδουλάκης, ο οποίος καλύτερα να μην ήταν. Διότι όση ώρα άκουγε τον Χρήστο Βερελή να αναλύει τα του αεροδρομίου έκανε σχόλια που δεν ήταν και τόσο κολακευτικά.

*από την πρώτη στιγμή πάντως έκανε αίσθηση το λάθος που έβγαζε μάτια. Στην πρώτη σελίδα του εντύπου που διένειμε το υπουργείο Μεταφορών για το αεροδρόμιο Καστελλίου το νέο αεροδρόμιο εμφανιζόταν κάπου στα Ανώγεια!

*και το επεσήμανε ο Μανόλης Βουτσαλάς(μπλομπλος) προς τον υπουργό: «Μα κύριε υπουργέ στʼανώγεια πήγαμε το αεροδρόμιο;» για να απαντήσει ο κ.Βερελής κάνοντας χιούμορ: «εγώ είμαι από το Μεσολόγγι» !

*Μετά την παρουσίαση παρατέθηκε γεύμα στους παραβρισκόμενους.