ΠΑΤΡΙΣ :: Κρήτη :: Τοπικά Νέα :: Εμφάνιση άρθρου
Τοπικά Νέα Συνεντεύξεις Στήλες Προεκτάσεις Έρευνες
Περιεχόμενα
 Κρήτη
 Ελλάδα/Κόσμος
 Αθλητισμός
 Πολιτισμός & Διασκέδαση
 Επιστήμη & Τεχνολογία
 Εκπαίδευση
 Οικονομία
 Ύπαιθρος
 Προεκτάσεις
 Πληροφορίες
 Υπηρεσίες
 Αφιερώματα
 Ιστορίες με... ουρά
Ψηφοφορία
Ποια είναι η κυριότερη αιτία για την πτώση του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου και την «εξαφάνιση» του από τις επαγγελματικές κατηγορίες;
Η κακή διαχείριση από πλευράς διοικήσεων των ΠΑΕ και η μη αξιοποίηση των ταλέντων των ομάδων.
Η γενικότερη οικονομική κρίση
Η έλλειψη στήριξης από την τοπική κοινωνία
Η ανεπάρκεια ποδοσφαιρικού δυναμικού σε επίπεδο παικτών, προπονητών και παραγόντων.


Σε θέση συμβούλου στο γραφείο του Γιώργου και η Βαγγελιώ Σχοιναράκη
Κανείς δεν χάνεται σ’αυτή τη χώρα...

Δεν πέρασε καν μήνας από τότε που η κ. Σχοιναράκη δήλωνε ότι γυρίζει στο σχολείο για να ξανακάνει μάθημα στους μαθητές και χθες έγινε γνωστό ότι τοποθετείται ως ειδικός σύμβουλος του πρωθυπουργού! Η πρώην νομάρχης αναλαμβάνει απροσδιόριστες αρμοδιότητες, αλλά με πολύ καλό μισθό συν επιδόματα και προασαυξήσεις όπως φαίνεται από την απόφαση του πρωθυπουργού που δημοσιεύθηκε και στο ΦΕΚ!

Είναι άγνωστο το τι ακριβώς θα κάνει αυτή η “γραμματεία ειδικών προτεραιοτήτων” όπως επίσης άγνωστος είναι και ο αριθμός των συμβούλων που είναι στο Μαξίμου και πέριξ αυτού.

Στην απόφαση του πρωθυπουργού που έχει ημερομηνία...6 Απριλίου αναφέρεται επί λέξει: “Αποσπάται από 01.05.2011 η Ευαγγελία Ηλιάκη του Διογένη, εκπαιδευτικός της δ/νσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ηρακλείου, του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, σε θέση Ειδικού Συμβούλου, στη Μονάδα Συντονισμού Ειδικών Προτεραιοτήτων, στη Γενική Γραμματεία Πρωθυπουργού.

Οι μηνιαίες αποδοχές της ορίζονται σε ποσοστό 90% του συνόλου των μηνιαίων αποδοχών που αντιστοιχούν κάθε φορά στον α’ βαθμό της κατηγορίας ειδικών θέσεων, με τα κάθε είδους επιδόματα και προσαυξήσεις.

Η απόφαση αυτή να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Ο πρωθυπουργός

Η Σχοιναράκη- Ηλιάκη είναι δασκάλα στο επάγγελμα και είχε δηλώσει ότι ανέλαβε την ΣΤ΄ Τάξη στο 43ο δημοτικό σχολείο του Ηρακλείου μόλις πριν από ένα μήνα, στις 20 Μαρτίου 2011. Στην πραγματικότητα επέστρεψε ως διευθύντρια αλλά δεν έμεινε για πολύ…

Τότε, και με αφορμή την επιστροφή στη δουλειά της έκανε τις παρακάτω δηλώσεις: «ο τόπος έχει ανάγκη για προσφορά και εγώ δεν θα μπορούσα ποτέ να επαναπαυθώ στις δάφνες της πολιτικής μου πορείας. Αυτή είναι η δουλειά μου, η ευθύνη μου και εδώ μπορώ να προσφέρω». Δεν έμεινε πάντως πολύ αφού την… κάλεσε ο πρωθυπουργός κ. Παπανδρέου κοντά της.

Στατιστικά Άρθρου
Αρθογράφος:
Πατρίς

Ημερομηνία δημοσίευσης:
28/4/2011

Εκτύπωσε Άρθρου
Εκτύπωση Άρθρου

Αποστολή με email
Αποστολή με email

Προσθήκη στα bookmarks
Προσθήκη στ' Αγαπημένα

ΕλαχιστοποίησηΑναζήτηση
Αναζήτηση στις ειδήσεις του patris.gr


Πνευματικά Δικαιώματα 1998 - 2002 © Εκδόσεις Α. Μυκωνιάτη Α.Ε.Αναφορά Προβλήματος | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία | Ταυτότητα
Developed by WISE Advanced Solutions