ΠΑΤΡΙΣ :: Αθλητισμός :: Εμφάνιση άρθρου
Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Άλλα Σπορ Στήλες Ολυμπιακοί Αγώνες Έρευνες Επιστολές
Περιεχόμενα
 Κρήτη
 Ελλάδα/Κόσμος
 Αθλητισμός
 Πολιτισμός & Διασκέδαση
 Επιστήμη & Τεχνολογία
 Εκπαίδευση
 Οικονομία
 Ύπαιθρος
 Προεκτάσεις
 Πληροφορίες
 Υπηρεσίες
 Αφιερώματα
 Ιστορίες με... ουρά
Ψηφοφορία
Ποια είναι η κυριότερη αιτία για την πτώση του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου και την «εξαφάνιση» του από τις επαγγελματικές κατηγορίες;
Η κακή διαχείριση από πλευράς διοικήσεων των ΠΑΕ και η μη αξιοποίηση των ταλέντων των ομάδων.
Η γενικότερη οικονομική κρίση
Η έλλειψη στήριξης από την τοπική κοινωνία
Η ανεπάρκεια ποδοσφαιρικού δυναμικού σε επίπεδο παικτών, προπονητών και παραγόντων.


EKΛΟΓΕΣ - Νίκη των ανθρώπων του αθλητισμού στην αυτοδιοίκηση

Ο Αθλητισμός ...κέρδισε στις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές που έγιναν την προηγούμενη Κυριακή στο νομό Ηρακλείου. Αρκετά ήταν τα πρόσωπα από τον αθλητικό χώρο που θα δώσουν το “παρών” στο Περιφερειακό συμβούλιο και το νεο Δημοτικό συμβούλιο Ηρακλείου, ενώ η αγωνία θα συνεχιστεί για αρκετούς ακόμα σε Δήμους όπου δεν είχαμε απευθείας εκλογή. Ας δούμε πώς έχουν τα πράγματα με τους ανθρώπους του αθλητισμού που εξελέγησαν στο Ηράκλειο στις αρχαιρεσίες της 7ης Νοεμβρίου.

Στις περιφερειακές εκλογές με το συνδυασμό του νέου περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη εξελέγη ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΝΟΜ Αλέξης Κοκολάκης που πήρε 7681 ψήφους, όπως επίσης ο Υπεύθυνος Αθλητισμού στη Ν. Α. Ηρακλείου Γιώργος Πιτσούλης με 7300 και ο πρώην παράγοντας της ΠΑΕ ΟΦΗ Γιώργος Μαρής με 6614.

Δεν εκλέχτηκαν το μέλος του Δ. Σ. της ΕΠΣΗ Γιώργος Βοζικάκης με 4952, και ο προπονητής του ΠΟΑ Μανώλης Πατεμτζής που έλαβε 3998

Από το συνδυασμό του Δημήτρη Γιαννουλάκη δεν εξελέγησαν το μέλος του Δ. Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ Αντώνης Κουτάντος που πήρε 507 «σταυρούς» προτίμησης και ο πρόεδρος του Σκακιστικού Ομίλου Ηρακλείου και Διαιτητής Νίκος Παπανδρέου που έλαβε 406 ψήφους.

Από το συνδυασμό του Γιάννη Πλακιωτάκη δεν εξελέγη ο πρώην παράγοντας του Εργοτέλη στο μπάσκετ Στέργιος Μαρής που πήρε 932 ψήφους.

Περισσότεροι ήταν οι άνθρωποι του αθλητισμού που εξελέγησαν στο νεο Δημοτικό συμβούλιο Ηρακλείου.

Στο 1ο κεντρικό τμήμα ο έφορος στο σκάκι του Ερ. ΟΦΗ Κώστας Βαρβεράκης πήρε 1142 ψήφους αλλά δεν εξελέγη.

Ο παράγοντας του Ποσειδώνα Μανώλης Παγωμένος ο οποίος μάλιστα πρόκειται να ενεργοποιηθεί ξανά στο σωματείο, ήταν ο άνθρωπος από το χώρο του αθλητισμού που τα πήγε καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον λαμβάνοντας 4.470 ψήφους που του έδωσαν την πρώτη θέση στο συνδυασμό του Γιάννη Κουράκη.

Από το 2ο Ανατολικό Διαμέρισμα εκλέγεται επίσης ο πρώην αθλητής του μπάσκετ Κώστας Βαρδαβάς που πήρε 2220 ψήφους, και ο πρόεδρος του ΔΑΟΗ Γιάννης Δροσίτης με 2114. Δεν εκλέχτηκε από το 2ο διαμέρισμα το πρώην μέλος του Δ. Σ. του Ερ. ΟΦΗ Γιώργος Πικράκης που πήρε 909 ψήφους

Στο 3ο (Δυτικό) εκλέχθηκαν οι Αγγελική Σχοιναράκη (μέλος Δ. Σ. ΔΑΟΗ) με 2655 σταυρούς, Νίκος Γιαλιτάκης (Αντιπρόεδρος ΕΑΚΗ, πρώην μέλος επιτροπής μπάσκετ του Εργοτέλη) με 2130 και Βασίλης Κλάδος (έφορος Άρσης Βαρών ΟΦΗ) με 1738. Δεν τα κατάφεραν οι Γιώργος Στεφανουδάκης (μέλος του Δ. Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ), και Μαρίνος Σαμαριτάκης (Ερ. Ποδοσφαιριστής) με 1207.

Από το 4ο (Νότιο) θα είναι στο νέο Δ. Σ. ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Νίκος Μαχλάς με 2328, και Νίκος Δημόπουλος (πρώην μέλος Δ. Σ. του ΠΟΑ) με 1913. Δεν εξελέγησαν ο παίκτης του Εργοτέλη Μανώλης Ρουμπάκης με 1064, το μέλος του ΔΑΟΗ Νίκος Γκιζης με 806, και ο Ιάκωβος Σιφρης – Μπαρκάτσας (πρώην παράγοντας Εργοτέλη, ΠΟΑ και Ανθεστίωνα) με 699.

Από την Αλικαρνασσό στο νέο Δημοτικό συμβούλιο θα δώσει το “παρών” ο πρόεδρος του ΑΟΔΝΑ Ανδρέας Κυπραίος με 2943 σταυρους προτίμησης, ενώ δεν εξελέγη ο αντιπρόεδορος του ΑΟΔΝΑ και του Ηρόδοτου Μιχάλης Μωραΐτης με 1370.

Εκτός Δημοτικού Συμβουλίου έμειναν ο πρόεδρος του Εθνικού Γιάννης Ζερβός με 253 ψήφους, ο τεχνικός του ΕΓΟΗ Αντώνης Σουγιάς με 133 από το συνδυασμό του Μ. Συντυχάκη, και το μέλος του Δ. Σ. της ΕΚΑΣΚ και πρώην παράγοντας του Εργοτέλη στην ΠΑΕ και το μπάσκετ Γιάννης Λεβέντης που έλαβε 285 ψήφους με το συνδυασμό του Κ. Καμπιτάκη.

Στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας στον οποίο θα γίνουν επαναληπτικές αρχαιρεσίες σε εκλόγιμη θέση με το συνδυασμό του Ζ. Καλογεράκη είναι ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΗ Γιάννης Βασιλάκης με 933 σταυρούς, ενώ το μέλος της Ένωσης Κώστας Βιδάκης πήρε 575 ψήφους. Ο πρώην διαιτητής Γιάννης Κριθινάκης έλαβε 581 ψήφους με το συνδυασμό του Χ. Γιαννόπουλου.

Επαναληπτικές εκλογές θα γίνουν και στο Δήμο Αρχανών με το μέλος του Δ. Σ. της ΕΠΣΗ Μανώλη Μαθιουδάκη να έχει λάβει 382 ψήφους.

Στο Δήμο Φαιστού δεν εξελέγη το αναπληρωματικό μέλος της ΕΠΣΗ Αριστοτέλης Μπαστάκης που με το συνδυασμό του Τίτου Ταγαράκη πήρε 320 σταυρούς.

Στο Δήμο Μαλεβυζίου που επίσης θα γίνουν επαναληπτικές, σε εκλόγιμη θέση με το συνδυασμό του Κ. Μαμουλάκη είναι το πρώην μέλος του ΠΑΟΚ Κώστας Φασουλάκης με 1511 ψήφους, ο πρόεδρος του ΔΟΝΑ Γαζίου Δράκος Μαρής έχει πάρει 544, και ο παλαίμαχος του ΟΦΗ Μανώλης Δερμιτζάκης 434.

Στον ίδιο Δήμο με το συνδυασμό του Γ. Ζερβού το μέλος του Δ. Σ. του Αλμυρού Βασίλης Βίστης έλαβε 402 ψήφους και ο υπεύθυνος λογιστηρίου της ΠΑΕ ΟΦΗ Κώστας Ψωμάς 395.

Προσοχή! Αυτό το άρθρο έχει συνέχειες ...
Παρακαλώ χρησιμοποιείστε τα παρακάτω links για να τις διαβάσετε.

EKΛΟΓΕΣ - Νίκη των ανθρώπων του αθλητισμού στην αυτοδιοίκηση
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ...
Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ συγχαίρει
Στατιστικά Άρθρου
Αρθογράφος:
Πατρίς

Ημερομηνία δημοσίευσης:
10/11/2010

Εκτύπωσε Άρθρου
Εκτύπωση Άρθρου

Αποστολή με email
Αποστολή με email

Προσθήκη στα bookmarks
Προσθήκη στ' Αγαπημένα

ΕλαχιστοποίησηΑναζήτηση
Αναζήτηση στις ειδήσεις του patris.gr


ΕλαχιστοποίησηΣχετικά Forums
Πνευματικά Δικαιώματα 1998 - 2002 © Εκδόσεις Α. Μυκωνιάτη Α.Ε.Αναφορά Προβλήματος | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία | Ταυτότητα
Developed by WISE Advanced Solutions