ΠΑΤΡΙΣ :: Αθλητισμός :: Άλλα Σπορ :: Εμφάνιση άρθρου
Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Άλλα Σπορ Στήλες Ολυμπιακοί Αγώνες Έρευνες Επιστολές
Περιεχόμενα
 Κρήτη
 Ελλάδα/Κόσμος
 Αθλητισμός
 Πολιτισμός & Διασκέδαση
 Επιστήμη & Τεχνολογία
 Εκπαίδευση
 Οικονομία
 Ύπαιθρος
 Προεκτάσεις
 Πληροφορίες
 Υπηρεσίες
 Αφιερώματα
 Ιστορίες με... ουρά
Ψηφοφορία
Ποια είναι η κυριότερη αιτία για την πτώση του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου και την «εξαφάνιση» του από τις επαγγελματικές κατηγορίες;
Η κακή διαχείριση από πλευράς διοικήσεων των ΠΑΕ και η μη αξιοποίηση των ταλέντων των ομάδων.
Η γενικότερη οικονομική κρίση
Η έλλειψη στήριξης από την τοπική κοινωνία
Η ανεπάρκεια ποδοσφαιρικού δυναμικού σε επίπεδο παικτών, προπονητών και παραγόντων.


Εντυπωσιακή εμφάνιση για τους Ηρακλειώτες
ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΑμΕΑΜε τον εντυπωσιακό απολογισμό των εννέα μεταλλίων ολοκληρώθηκε η παρουσία των αθλητών-τριών της χώρας μας (Ηρακλειώτες στη συντριπτική τους πλειοψηφία) στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο ποδηλασίας δρόμου ΑμΕΑ που έγινε στο Βελιγράδι.

Οι επιδόσεις τους τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο ήταν πάρα πολύ καλές δικαιώνοντας έτσι τη σκληρή δουλειά που έκαναν. Ο “Τάλως” εκπροσωπήθηκε με 7 αθλητές-τριες, η “Μεγαλόνησος” με τον Γιώργο Σηφάκη ενώ την αποστολή της Εθνικής ομάδας συμπλήρωσε ο Παναγιώτης Μπάρλας από τον Πήγασο Αθηνών.

Στην κατηγορία C5, η Αναστασία Καλαϊτζάκη πήρε δύο χρυσά μετάλλια, στην αντίστοιχη κατηγορία των ανδρών ο Γιάννης Καλαϊτζάκης κατέλαβε τη δεύτερη θέση στην ατομική χρονομέτρηση και την τρίτη στην αντοχή ενώ ο Μπάρλας ήταν έκτος και στα δύο αγωνίσματα.

Στην κατηγορία BVI Τάντεμ, οι Ηρώ Μηλάκη -Αδαμαντία Χαλκιαδάκη πήραν αργυρό μετάλλιο στην ατομική χρονομέτρηση και χάλκινο στην αντοχή ενώ οι Ασημίνα Βαβουράκη – Αννα Μαρία Γκέρτσου ήταν τρίτες στην ατομική χρονομέτρηση και τέταρτες στην αντοχή.

Στην κατηγορία BVI Τάντεμ των ανδρών, οι Νίκος Κουμπενάκης - Νίκος Μανατάκης πήραν την 5η θέση στην ατομική χρονομέτρηση και την 6η στην αντοχή. Θυμίζουμε ότι στο χειρήλατο ο Γιώργος Σηφάκης πήρε χάλκινο μετάλλιο στην ατομική χρονομέτρηση και αργυρό στην αντοχή.

Με τις επιτυχίες τους αυτές οι αθλητές μας συγκέντρωσαν πάρα πολλούς βαθμούς στην κατάταξη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Ο Γιώργος Βαρβεράκης, ομοσπονδιακός προπονητής αλλά και τεχνικός του “Τάλως” εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις εμφανίσεις των αθλητών της Εθνικής:

“Οι επιδόσεις των αθλητών μας ήταν πολύ ανταγωνιστικές και αποτελούν επένδυση για τη συνέχεια.Η διάθεση που δείχνουν στην προπόνηση και η όρεξη που έχουν με κάνουν πολύ αισιόδοξο τόσο για το άμεσο, όσο και για το απώτερο μέλλον. Ευχαριστούμε την ομοσπονδία που έδωσε την ευκαιρία στα παιδιά να λάβουν μέρος σε αυτό το σπουδαίο αγώνα, την Aegean Airlines που είναι ο μεγάλος χορηγός του σωματείου μας, καθώς και την εταιρεία TransCombi Express S.A Αποθηκεύσεις- Διανομές - Διεθνείς Μεταφορές και τον κ. Καπετανάκη προσωπικά.Τέλος την Περιφέρεια Κρήτης για τη χορηγία του υλικού ένδυσης των αθλητών”.

Επόμενος στόχος για τους αθλητές-τριες του “Τάλως” είναι το Ευρωπαϊκό Κύπελλο ποδηλασίας πίστας ΑμΕΑ που θα γίνει στα μέσα του Οκτώβρη στο Kάαρστ της Γερμανίας.

Στατιστικά Άρθρου
Αρθογράφος:
Πατρίς

Ημερομηνία δημοσίευσης:
29/9/2010

Εκτύπωσε Άρθρου
Εκτύπωση Άρθρου

Αποστολή με email
Αποστολή με email

Προσθήκη στα bookmarks
Προσθήκη στ' Αγαπημένα

ΕλαχιστοποίησηΑναζήτηση
Αναζήτηση στις ειδήσεις του patris.gr


Πνευματικά Δικαιώματα 1998 - 2002 © Εκδόσεις Α. Μυκωνιάτη Α.Ε.Αναφορά Προβλήματος | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία | Ταυτότητα
Developed by WISE Advanced Solutions