Την πρώτη συνάντηση με τις συνεργαζόμενες ακαδημίες για φέτος, πραγματοποίησε η ακαδημία ποδοσφαίρου του Ο.Φ.Η. Στη συνάντηση αυτή παρευρέθηκαν οι εκπρόσωποι και οι προπονητές των συνεργαζόμενων ακαδημιών, ο επικεφαλής των τμημάτων υποδομής της Π.Α.Ε Ο.Φ.Η Μιχάλης Σερπετσιδάκης, με τα στελέχη των τμημάτων υποδομής της ομάδος.
Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την οργάνωση, τον τρόπο λειτουργίας, τον προπονητικό σχεδιασμό και την οργάνωση του εσωτερικού πρωταθλήματος «Θεόδωρος Παπαδόπουλος», που φέτος θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της συνεργαζόμενης ακαδημίας του “Καλτσέτο”. Το πρωτάθλημα αυτό θα ξεκινήσει αρχές Οκτωβρίου. Τέλος, την ερχόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν φιλικά παιχνίδια με την συνεργαζόμενη ακαδημία του Απόλλωνα Ρεθύμνης στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο. Η διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ εξάλλου με ανακοίνωση της συγχαίρει τους κ.κ. Βασίλη Κεγκέρογλου, Μανόλη Οθωνα για την συμμετοχή τους στη κυβέρνηση, ο πρώτος με την ιδιότητα του υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και ο δεύτερος υφυπουργός Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Η διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ τους εύχεται κάθε επιτυχία στις νέες τους υποχρεώσεις

Σε ό,τι αφορά το επεισόδιο που έγινε στο ματς με τον ΠΟΑ η διοίκηση όπως γράψαμε και χθες το καταδικάζει. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: “το απαράδεκτο περιστατικό το οποίο δημιούργησε μικρή μερίδα φιλάθλων χωρίς λόγο και αιτία σε βάρος του προπονητή και των παικτών της ομάδας μας στην ανάπαυλα των δύο ημιχρόνων του φιλικού αγώνα ΟΦΗ-ΠΟΑ, η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ καταδικάζει τέτοιες συμπεριφορές από οποιονδήποτε και αν προέρχονται και δηλώνει την απαρέκλιτη απόφαση της να πατάξει ενέργειες που εκκολάπτουν το φαινόμενο της βίας. Τέτοιες ενέργειες είναι εντελώς ξένες στη φιλοσοφία, το ήθος και τις αρχές που έχουν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και η μεγάλη ιστορία της ομάδας μας. Ο αθλητισμός είναι πολιτισμός και ενέργειες βίας δεν έχουν θέση στον ΟΦΗ. Οποιος δεν μπορεί να αντιληφθεί την προαναφερόμενη πραγματικότητα δεν μπορεί να είναι στην οικογένεια του ΟΦΗ. Η Ελληνική κοινωνία στο συνολο της, ήδη καταδικάζει τέτοιες συμπεριφορές”.

Τέλος ο ερασιτέχνης συγχαίρει την ΠΑΕ για την εκλογή νέας διοίκησης και τονίζει στην ανακοίνωση του ότι”θα είμαστε κοντά στη νέα διοίκηση όπως κάναμε και με την προηγούμενη, προκειμένου να υλοποιηθούν οι στόχοι τηςς ομάδας” ενώ συγχαίρει και εύχεται καλή επιτυχία στους δυο νέους υφυπουργούς από την Κρήτη.