ΠΑΤΡΙΣ :: Ελλάδα/Κόσμος :: Εθνικά Νέα :: Εμφάνιση άρθρου
Εθνικά Νέα Στην Ευρώπη Στον Κόσμο Προεκτάσεις Έρευνες
Περιεχόμενα
 Κρήτη
 Ελλάδα/Κόσμος
 Αθλητισμός
 Πολιτισμός & Διασκέδαση
 Επιστήμη & Τεχνολογία
 Εκπαίδευση
 Οικονομία
 Ύπαιθρος
 Προεκτάσεις
 Πληροφορίες
 Υπηρεσίες
 Αφιερώματα
 Ιστορίες με... ουρά
Ψηφοφορία
Ποια είναι η κυριότερη αιτία για την πτώση του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου και την «εξαφάνιση» του από τις επαγγελματικές κατηγορίες;
Η κακή διαχείριση από πλευράς διοικήσεων των ΠΑΕ και η μη αξιοποίηση των ταλέντων των ομάδων.
Η γενικότερη οικονομική κρίση
Η έλλειψη στήριξης από την τοπική κοινωνία
Η ανεπάρκεια ποδοσφαιρικού δυναμικού σε επίπεδο παικτών, προπονητών και παραγόντων.


Είπε αλήτη και καθίκι τον πρόεδρο του δικαστηρίου!

Είπε αλήτη και εκβιαστή τον πρόεδρο των Δικαστηρίων που δίκαζε το “παραδικαστικό!”

Απίστευτες σκηνές χθες στο Τριμελές Εφετείο της Αθήνας


Στο νοσοκομείο διακομίστηκαν χθες μετά από λιποθυμικό επεισόδιο, ο πρόεδρος του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας, Γεώργιος Ευσταθίου, αλλά και ο επιχειρηματίας Γιάννης Μπολέτσης, ύστερα από έντονο επεισόδιο που συνέβη μεταξύ τους, αμέσως μετά την ανακοίνωση της απόφασης για την υπόθεση του «παραδικαστικού».

Ένοχος ο πρώην δικαστής και ο επιχειρηματίας, αθώοι οι δικηγόροι στην υπόθεση του «παραδικαστικού κυκλώματος» για την οποία εκδόθηκε, χθες, η δικαστική ετυμηγορία από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας...

Το δικαστήριο, ομόφωνα, καταδίκασε τον πρώην δικαστή Ευάγγελο Καλούση για κατάχρηση εξουσίας και τον επιχειρηματία Ιωάννη Μπολέτση για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα. Αντίθετα έκρινε αθώο τον δικηγόρο Πέτρο Μαντούβαλο και τους συνεργάτες του γραφείου του, επίσης δικηγόρους, Σωτήρη Ντινόπουλο και Χρήστο Χατζηπαναγιώτου.

Όμως, λίγο μετά την έκδοση της δικαστικής απόφασης και πριν την επιβολή των ποινών στο δικαστήριο επικράτησε μεγάλη ένταση με αποτέλεσμα να διακοπεί η συνεδρίαση με ένα λιποθυμικό επεισόδιο από την πλευρά του προέδρου του δικαστηρίου και την μεταφορά του καταδικασθέντα επιχειρηματία στο νοσοκομείο, εξαιτίας έντονης δυσφορίας.

Όλα αυτά ήταν αποτέλεσμα της παρέμβασης που έκανε ο Ιωάννης Μπολέτσης, όταν λαμβάνοντας τον λόγο ζήτησε την εξαίρεση του προέδρου του δικαστηρίου κ. Γιώργου Ευσταθίου αφού νωρίτερα εξαπέλυσε σε βάρος του αρκετές κατηγορίες.

Συγκεκριμένα, ο καταδικασθής επιχειρηματίας, υποστήριξε ότι έχει καταγεγραμμένη συνομιλία του προέδρου με άλλον εμπλεκόμενο στην υπόθεση από τον οποίο ακούγεται να ζητά 60.000 ευρώ.

«Θα σε βάλω φυλακή, αλήτη, εκβιαστή», είπε απευθυνόμενος στον πρόεδρο, «Εσύ πας να λύσεις το παραδικαστικό; Θα τα δούμε όλα. Και για ποιο σπίτι ζητάς τα λεφτά που χτίζεις στην κόρη σου».

Η αίτηση του Μπολέτση για εξαίρεση δεν περιορίζεται μόνο στον πρόεδρο του δικαστηρίου αλλά σε όλη τη σύνθεση και αυτό, κατά τους ισχυρισμούς του, διότι η δικαστική απόφαση ήταν ομόφωνη.

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων θα αποφασίσει την Τρίτη το πρωί, υπό άλλη σύνθεση, επί του αιτήματος εξαίρεσης.

Προσοχή! Αυτό το άρθρο έχει συνέχειες ...
Παρακαλώ χρησιμοποιείστε τα παρακάτω links για να τις διαβάσετε.

Είπε αλήτη και καθίκι τον πρόεδρο του δικαστηρίου!
O διάλογος που οδήγησε τους δύο στη λιποθυμία
Στατιστικά Άρθρου
Αρθογράφος:
Πατρίς

Ημερομηνία δημοσίευσης:
27/2/2010

Εκτύπωσε Άρθρου
Εκτύπωση Άρθρου

Αποστολή με email
Αποστολή με email

Προσθήκη στα bookmarks
Προσθήκη στ' Αγαπημένα

ΕλαχιστοποίησηΑναζήτηση
Αναζήτηση στις ειδήσεις του patris.gr


Πνευματικά Δικαιώματα 1998 - 2002 © Εκδόσεις Α. Μυκωνιάτη Α.Ε.Αναφορά Προβλήματος | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία | Ταυτότητα
Developed by WISE Advanced Solutions