ΠΑΤΡΙΣ :: Κρήτη :: Τοπικά Νέα :: Εμφάνιση άρθρου
Τοπικά Νέα Συνεντεύξεις Στήλες Προεκτάσεις Έρευνες
Περιεχόμενα
 Κρήτη
 Ελλάδα/Κόσμος
 Αθλητισμός
 Πολιτισμός & Διασκέδαση
 Επιστήμη & Τεχνολογία
 Εκπαίδευση
 Οικονομία
 Ύπαιθρος
 Προεκτάσεις
 Πληροφορίες
 Υπηρεσίες
 Αφιερώματα
 Ιστορίες με... ουρά
Ψηφοφορία
Ποια είναι η κυριότερη αιτία για την πτώση του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου και την «εξαφάνιση» του από τις επαγγελματικές κατηγορίες;
Η κακή διαχείριση από πλευράς διοικήσεων των ΠΑΕ και η μη αξιοποίηση των ταλέντων των ομάδων.
Η γενικότερη οικονομική κρίση
Η έλλειψη στήριξης από την τοπική κοινωνία
Η ανεπάρκεια ποδοσφαιρικού δυναμικού σε επίπεδο παικτών, προπονητών και παραγόντων.


Εργατικό ατύχημα με θύμα αλλοδαπό στο εκθεσιακό κέντρο

Σοβαρό εργατικό ατύχημα έγινε χθες στις Γούρνες στο έργο επέκτασης του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου. Ένας 33χρονος αλλοδαπός εργάτης τραυματίστηκε όταν “χτυπήθηκε” από ρεύμα χαμηλής τάσης και στη συνέχεια βρέθηκε στο έδαφος πέφτοντας από ύψος αρκετών μέτρων.

Ο άτυχος εργαζόμενος βρισκόταν στην οροφή μεταλλικής κατασκευής και έπαθε ηλεκτροπληξία όταν αντικείμενο που κρατούσε ήρθε σε επαφή με καλώδια ηλεκτρικού. Aρχικά ο 33χρονος μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με C-130 στην Αθήνα και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εγκαυμάτων του ΚΑΤ. Αν και η κατάστασή του είναι σοβαρή δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Ταυτόχρονα με τη φροντίδα του τραυματία, οι παρευρισκόμενοι ειδοποίησαν συνεργείο της ΔΕΗ, το οποίο έσπευσε στο σημείο και διέκοψε την παροχή του ρεύματος. Άμεσα ειδοποιήθηκαν και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου Γιώργος Σκουλατάκης, ο οποίος δήλωσε: “Είναι το δεύτερο σοβαρό εργατικό ατύχημα από ηλεκτροπληξία μέσα σε λίγες μέρες. Στο χθεσινό έχουν τεράστια ευθύνη ο εργολάβος και ο επιβλέπων του έργου. Τα καλώδια βρίσκονταν δύο μέτρα πάνω από τον εργαζόμενο και αυτό είναι εγκληματική αμέλεια”.

Στατιστικά Άρθρου
Αρθογράφος:
Πατρίς

Ημερομηνία δημοσίευσης:
5/9/2009

Εκτύπωσε Άρθρου
Εκτύπωση Άρθρου

Αποστολή με email
Αποστολή με email

Προσθήκη στα bookmarks
Προσθήκη στ' Αγαπημένα

ΕλαχιστοποίησηΑναζήτηση
Αναζήτηση στις ειδήσεις του patris.gr


Πνευματικά Δικαιώματα 1998 - 2002 © Εκδόσεις Α. Μυκωνιάτη Α.Ε.Αναφορά Προβλήματος | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία | Ταυτότητα
Developed by WISE Advanced Solutions