ΠΑΤΡΙΣ :: Αθλητισμός :: Ποδόσφαιρο :: B' Εθνική :: Εμφάνιση άρθρου
Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Άλλα Σπορ Στήλες Ολυμπιακοί Αγώνες Έρευνες Επιστολές
  Α' Εθνική    B' Εθνική    Γ' Εθνική    Περιφερειακό    Τοπικό 
Περιεχόμενα
 Κρήτη
 Ελλάδα/Κόσμος
 Αθλητισμός
 Πολιτισμός & Διασκέδαση
 Επιστήμη & Τεχνολογία
 Εκπαίδευση
 Οικονομία
 Ύπαιθρος
 Προεκτάσεις
 Πληροφορίες
 Υπηρεσίες
 Αφιερώματα
 Ιστορίες με... ουρά
Ψηφοφορία
Ποια είναι η κυριότερη αιτία για την πτώση του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου και την «εξαφάνιση» του από τις επαγγελματικές κατηγορίες;
Η κακή διαχείριση από πλευράς διοικήσεων των ΠΑΕ και η μη αξιοποίηση των ταλέντων των ομάδων.
Η γενικότερη οικονομική κρίση
Η έλλειψη στήριξης από την τοπική κοινωνία
Η ανεπάρκεια ποδοσφαιρικού δυναμικού σε επίπεδο παικτών, προπονητών και παραγόντων.


Ικανοποίηση αλλά και επιφύλαξη στους οργανωμένους
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΧΛΑ

Θέληση για στήριξη στον Νίκο Μαχλά αλλά και προβληματισμός για το τι θα προκύψει τελικά στο μέλλον είναι ο απολογισμός της προχθεσινής συνάντησης του παλαιμάχου άσου με τους οργανωμένους φίλους της ομάδας.

Η «Π» επικοινώνησε με στελέχη του συνδεσμιακού χώρου του ΟΦΗ που έδωσαν το παρόν στη συνάντηση καταγράφοντας τις απόψεις τους και τα συμπεράσματα που τους άφησε.

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (Πρόεδρος συνδέσμου Κρήτες – 4): «Η συνάντηση με άφησε περισσότερο προβληματισμένο παρά ικανοποιημένο. Υπάρχουν αρκετά κενά στα όσα μας είπε ο Νίκος με τα περισσότερα να αφορούν το που θα βρεθούν χρήματα για να προχωρήσει ο ΟΦΗ. Περιμένουμε να μας πει αν υπάρχουν χρηματοδότες».

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ (Πρώην πρόεδρος SNAKES – 4 ): «Το τοπίο δείχνει θολό και αυτό με προβληματίζει. Δεν υπάρχει κανένας ενδοιασμός για να στηριχτεί ο Νίκος Μαχλάς, όμως όπως τόνισε και ο ίδιος πρέπει να υπάρξουν εγγυήσεις που να έχουν μάλιστα νομική υπόσταση για την οψιόν αγοράς της ΠΑΕ, και τη μη ανάμιξη του Φανούρη Βατσινά στο διοικητικό κομμάτι στο εξής. Ο μεγαλύτερος προβληματισμός αφορά στο να μην «καεί» κι ο Νίκος Μαχλάς για τον ΟΦΗ»

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΑΤΖΑΚΑΚΗΣ (Πρόεδρος ΤΕΙ – CLUB): «Είμαι ικανοποιημένος αν ο Νίκος Μαχλάς καταφέρει να πάρει τις εγγυήσεις που έχει ζητήσει και προχωρήσει βάσει αυτών στη συνέχεια, όμως αυτό δεν εξαρτάται από αυτόν. Αν όλα αυτά γίνουν τότε είμαστε στο πλευρό του ασυζητιτί. Ο Νίκος είναι σημαία της ομάδας και αυτά που θέλει συμβαδίζουν μ’ αυτά που θέλουμε κι εμείς».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΙΣΤΑΚΗΣ (Πρόεδρος Θύρας 4 – BLACK ARMY): «Είμαι ικανοποιημένος από τη συνάντηση μας με το Νίκο Μαχλά. Πιστεύω ότι είναι μονόδρομος να υπάρξει αυτή η εξέλιξη. Ή αυτό θα γινόταν ή θα συνεχίζαμε με το Βατσινά. Συμφωνώ σε όλα όσα μας είπε. Θέλει να τρέξει τις εξελίξεις για το καλό της ομάδας».

Προσοχή! Αυτό το άρθρο έχει συνέχειες ...
Παρακαλώ χρησιμοποιείστε τα παρακάτω links για να τις διαβάσετε.

10 ερωτήματα αναζητούν απαντήσεις
Ικανοποίηση αλλά και επιφύλαξη στους οργανωμένους
Στατιστικά Άρθρου
Αρθογράφος:
Πατρίς

Ημερομηνία δημοσίευσης:
12/6/2009

Εκτύπωσε Άρθρου
Εκτύπωση Άρθρου

Αποστολή με email
Αποστολή με email

Προσθήκη στα bookmarks
Προσθήκη στ' Αγαπημένα

ΕλαχιστοποίησηΑναζήτηση
Αναζήτηση στις ειδήσεις του patris.gr


ΕλαχιστοποίησηΣχετικά Forums
Πνευματικά Δικαιώματα 1998 - 2002 © Εκδόσεις Α. Μυκωνιάτη Α.Ε.Αναφορά Προβλήματος | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία | Ταυτότητα
Developed by WISE Advanced Solutions