ΠΑΤΡΙΣ :: Κρήτη :: Τοπικά Νέα :: Εμφάνιση άρθρου
Τοπικά Νέα Συνεντεύξεις Στήλες Προεκτάσεις Έρευνες
Περιεχόμενα
 Κρήτη
 Ελλάδα/Κόσμος
 Αθλητισμός
 Πολιτισμός & Διασκέδαση
 Επιστήμη & Τεχνολογία
 Εκπαίδευση
 Οικονομία
 Ύπαιθρος
 Προεκτάσεις
 Πληροφορίες
 Υπηρεσίες
 Αφιερώματα
 Ιστορίες με... ουρά
Ψηφοφορία
Ποια είναι η κυριότερη αιτία για την πτώση του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου και την «εξαφάνιση» του από τις επαγγελματικές κατηγορίες;
Η κακή διαχείριση από πλευράς διοικήσεων των ΠΑΕ και η μη αξιοποίηση των ταλέντων των ομάδων.
Η γενικότερη οικονομική κρίση
Η έλλειψη στήριξης από την τοπική κοινωνία
Η ανεπάρκεια ποδοσφαιρικού δυναμικού σε επίπεδο παικτών, προπονητών και παραγόντων.


Ενσταση Αλαβάνου για το νέο αεροδρόμιο

Διήμερη επίσκεψη πραγματοποίησε χθες και προχθές στο Ηράκλειο ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκος Αλαβάνος.

Ο κ. Αλαβάνος βρέθηκε την Δευτέρα στο Καστέλι, είχε επαφές με το διοικητικό συμβούλιο των βενζινοπωλών, ενώ χθες συναντήθηκε με την Διοικούσα Επιτροπή του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας – Τμήμα Ανατολικής Κρήτης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο πρόεδρος Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής για τις θέσεις του ΤΕΕ/ΤΑΚ για τα σημαντικά αναπτυξιακά θέματα για την Ανατολική Κρήτη, τα περιβαλλοντικά ζητήματα όπως επίσης και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος των μηχανικών.

Ο κ. Αλαβάνος υπογράμμισε στις τοποθετήσεις του ότι χρειάζεται μια συνολική αναπτυξιακή στρατηγική παρέμβαση και σχεδιασμός προκειμένου να διαμορφωθεί ένα διαφορετικό αναπτυξιακό μοντέλο για την Κρήτη, τονίζοντας πως θα συνεχίσει την προσπάθεια μέσα και έξω από τη Βουλή ώστε να εγκαταλειφθούν κυρίαρχες, σήμερα, αναπτυξιακές επιλογές και να προωθηθούν αναπτυξιακά έργα και έργα υποδομής που έχει ανάγκη η Κρήτη όπως οι οδικοί άξονες, μεταφορές, αεροδρόμιο, διαχείριση υδάτινων πόρων.

Την Δευτέρα ο Αλέκος Αλαβάνος περιόδευσε στο Καστέλι, όπου είχε συνάντηση με την Πρωτοβουλία πολιτών για την διάσωση, την προβολή και αειφόρο ανάπτυξη της Πεδιάδας. Κατά τη συνάντηση ο κ. Αλαβάνος αντιτάχθηκε στην δημιουργία του νέου Αεροδρομίου Καστελίου, τονίζοντας:

“Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. είναι αντίθετος στην πρόταση Σουφλιά για τη Σύμβαση Παραχώρησης για το αεροδρόμιο στο Καστέλι. Είναι μία πρόταση η οποία ουσιαστικά θα δημιουργήσει ένα γιγάντιο, ιδιωτικό αεροδρόμιο στο νησί, τύπου «Ελ. Βενιζέλος» τις συνέπειες του οποίου ήδη βιώνουν οι κάτοικοι του λεκανοπεδίου της Αθήνας.”

Αργά το απόγευμα της Δευτέρας ο Αλέκος Αλαβάνος συναντήθηκε με το Διοικητικό Συμβούλιου του Συνδέσμου Πωλητών Πετρελαιοειδών νομού Ηρακλείου.

Κατά τη συνάντηση του ο Αλ. Αλαβάνος ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο και τα μέλη του Συνδέσμου Πωλητών Πετρελαιοειδών νομού Ηρακλείου καθώς και τα μέλη των επιτροπών ενάντια στην ακρίβεια για το ζήτημα της εμφάνισης καρτέλ καυσίμων στο νησί.

Στατιστικά Άρθρου
Αρθογράφος:
Πατρίς

Ημερομηνία δημοσίευσης:
27/5/2009

Εκτύπωσε Άρθρου
Εκτύπωση Άρθρου

Αποστολή με email
Αποστολή με email

Προσθήκη στα bookmarks
Προσθήκη στ' Αγαπημένα

ΕλαχιστοποίησηΑναζήτηση
Αναζήτηση στις ειδήσεις του patris.gr


Πνευματικά Δικαιώματα 1998 - 2002 © Εκδόσεις Α. Μυκωνιάτη Α.Ε.Αναφορά Προβλήματος | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία | Ταυτότητα
Developed by WISE Advanced Solutions