ΠΑΤΡΙΣ :: Ελλάδα/Κόσμος :: Εθνικά Νέα :: Εμφάνιση άρθρου
Εθνικά Νέα Στην Ευρώπη Στον Κόσμο Προεκτάσεις Έρευνες
Περιεχόμενα
 Κρήτη
 Ελλάδα/Κόσμος
 Αθλητισμός
 Πολιτισμός & Διασκέδαση
 Επιστήμη & Τεχνολογία
 Εκπαίδευση
 Οικονομία
 Ύπαιθρος
 Προεκτάσεις
 Πληροφορίες
 Υπηρεσίες
 Αφιερώματα
 Ιστορίες με... ουρά
Ψηφοφορία
Ποια είναι η κυριότερη αιτία για την πτώση του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου και την «εξαφάνιση» του από τις επαγγελματικές κατηγορίες;
Η κακή διαχείριση από πλευράς διοικήσεων των ΠΑΕ και η μη αξιοποίηση των ταλέντων των ομάδων.
Η γενικότερη οικονομική κρίση
Η έλλειψη στήριξης από την τοπική κοινωνία
Η ανεπάρκεια ποδοσφαιρικού δυναμικού σε επίπεδο παικτών, προπονητών και παραγόντων.


Στην Aθήνα συνεδριάζει η Λέσχη Bilderberg των ισχυρών της γης!

Στην Ελλάδα (σε ξενοδοχείο της Bουλιαγμένης), πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες, σύμφωνα με πληροφορίες, το παγκόσμιο Συνέδριο της μυστικής Λέσχης “Μπιλντερμπεργκ”, η οποία φέρεται να προαποφασίζει για τις τύχες του κόσμου, αλλά και για την ανακήρυξη των εκάστοτε πρωθυπουργών.

Πρέπει να τονιστεί, πως σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν γύρω από την λέσχη Μπίλντερμπεργκ, αυτή διαδραματίζει κατά κάποιο λόγο, ρόλο άτυπης παγκόσμιας κυβέρνησης. Εικάζεται μάλιστα, πως οτιδήποτε αντιδραστικό έχει συμβεί στον πλανήτη τα τελευταία 51 χρόνια, έχει συζητηθεί και προκαθοριστεί σε συνεδριάσεις της.

Η Λέσχη, συνεδριάζει για ένα τετραήμερο κάθε χρόνο σε διαφορετικές πόλεις, χώρες και στις εργασίες της συμμετέχουν 120 πολιτικοί, επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι και άλλοι από 30 έως 35 επιλεγμένες χώρες. Οι συμμετέχοντες απαγορεύεται να μιλήσουν σε ΜΜΕ ή σε ιδιώτες και αποφεύγουν οποιαδήποτε αναφορά σε ότι έχει σχέση με τις συνεδριάσεις, ενώ “αρνούνται” έστω και την συμμετοχή τους στη συνεδρίαση. Απαγορεύεται παράλληλα να ενημερώσουν τα Κοινοβούλια των χωρών τους, αν είναι πολιτικοί.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει για την Ελλάδα, ο κατάλογος των ανθρώπων που συμμετέχουν στις συνεδριάσεις της εν λόγω λέσχης. Σύμφωνα με πληροφορίες, στις συνεδριάσεις της λέσχης “Μπιλντερμπεργκ” από το 1988 έως και το 2007 έχουν συμμετάσχει ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης, η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Στέφανος Μάνος, ο Γιώργος Παπανδρέου , ο Θεόδωρος Πάγκαλος και η Άννα Διαμαντοπούλου.

Ο μοναδικός δημοσιογράφος που έχει πάρει μέρος στις συνεδριάσεις της λέσχης, είναι ο Αλέξης Παπαχελάς.

Στις συνεδριάσεις παράλληλα, φαίνεται να συμμετέχουν ο Γενικός Διευθυντής της Coca – Cola, Γιώργος Δαυίδ και ο καθηγητής του πανεπιστημίου Αθηνών Λουκάς Τσουκαλάς και δύο εφοπλιστές.

Στατιστικά Άρθρου
Αρθογράφος:
Πατρίς

Ημερομηνία δημοσίευσης:
10/5/2008

Εκτύπωσε Άρθρου
Εκτύπωση Άρθρου

Αποστολή με email
Αποστολή με email

Προσθήκη στα bookmarks
Προσθήκη στ' Αγαπημένα

ΕλαχιστοποίησηΑναζήτηση
Αναζήτηση στις ειδήσεις του patris.gr


Πνευματικά Δικαιώματα 1998 - 2002 © Εκδόσεις Α. Μυκωνιάτη Α.Ε.Αναφορά Προβλήματος | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία | Ταυτότητα
Developed by WISE Advanced Solutions